مضرات رژیم کتوژنیک SECRETS

مضرات رژیم کتوژنیک Secrets

مضرات رژیم کتوژنیک Secrets

Blog Article

به عنوان مثال رژیم کتوویژن، یکی از رژیم‌های استاندارد برای خروج از کتو و یا تثبیت وزن بعد از کتو است.

رژیم‌های کتوژنیک برای کاهش وزن و کاهش عوامل خطر بیماری‌های خاص موثر هستند، درحالی‌که رژیم‌های کم‌چرب به‌طور سنتی برای کسانی که به‌دنبال کاهش وزن هستند توصیه می‌شود.

به ‌جای این‌که مستقیماً به دنبال پاستا، دونات و کیک‌های کوچک بروید، وقتی برای اولین بار از کتو جدا شدید، سراغ کربوهیدرات‌های گیاهی بروید.

مثلا نخود فرنگی یک سبزی نشاسته‌ای است که در مقایسه با سبزیجات غیرنشاسته‌ای سبز مانند کلم بروکلی یا کدو سبز، حاوی مقدار بیشتری کربوهیدرات است و انتخاب خوبی برای بعد از کتو است.

بدن شما قند اضافی را در مولکولی به نام گلیکوژن ذخیره می‌کند. گلیکوژن به طور کلی همراه با مقدار زیادی آب در سلول‌های شما نگهداری می‌شود.

رژیم غذایی کتوژنیک سبب کاهش سطح انسولین (به علت کاهش مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون) در بدن می‌شود؛ بنابراین نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

رژیم کتوژنیک هدفمند، در بین ورزشکاران و افراد فعالی متداول است که رژیم کتو را انتخاب کرده‌اند و به کربوهیدرات بیشتری نیاز دارند.

در مقابل، رژیم‌هایی مثل رژیم لیمومی هیچگونه محدودیتی از نظر مواد غذایی مصرفی ندارند. با رژیم‌های لیمومی مجبور نیستید دسته‌بندی‌های اصلی مواد غذایی مثلا میوه‌ها را حذف کنید و هم‌زمان با خوردن لذیذترین خوراکی‌ها می‌توانید کاهش وزن را تجربه کنید.

رژیم کتوژنیک شامل وعده‌های غذایی با کربوهیدرات بسیار پایین می‌باشد که از دهه ۱۹۲۰ میلادی در مرکز پزشکی جان هاپکینز توسط محققان برای درمان غذاهای کتوژنیک ایرانی بیماران صرع مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

هنگامی که کربوهیدرات‌ها را دوباره وارد رژیم خود می‌کنید، به همراه آن‌ها آب اضافی نیز وارد بدن می‌شود.

رژیم کتوژنیک که به اختصار رژیم کتو هم نامیده می شود، یک برنامه غذایی پر از چربی با پروتئین متوسط و کربوهیدرات کم است. این رژیم به عنوان یکی از روش های لاغری توجهات زیادی را در سال های اخیر به خود جلب کرده است.

از آن‌جا که پیشنهاد یکسانی برای همه وجود ندارد، سعی کنید به میزان کربوهیدراتی برگردید که به شما امکان می‌دهد طیف وسیع‌تری از غذاها را بخورید تا احساس محدودیت نداشته باشید، اما بتوانید وزن خود را حفظ کنید.

بنابراین اگر سلامت خود و جنینتان برایتان مهم است قید اینگونه رژیم ها را در دوران بارداری بزنید و برای دریافت رژیم بارداری حتما از یک متخصص یا مشاور تغذیه کمک بگیرید.

اضافه کردن مقدار مشخص و محدود کردن کربوهیدرات‌های سالم به برنامه غذایی

Report this page